Tämän sivuston selaaminen ja kaikkien toiminnallisuuksien käyttö edellyttää Javscriptin sallimista selaimessa. GymXcelin tarjoamat hyödyt

GymXcel tarjoaa työkalut tuloksellisuuden takaamiseksi ja motivaation ylläpitämiseksi.

Usein näkee kuntosalilla henkilöitä, jotka käyttävät harjoittelunsa tukena harjoitteluvihkoa tai sovellusta. Osa kirjaa harjoittelunsa treenin jälkeen ylös. He haluavat suunnitella harjoittelua, mutta myös seurata kehittymistä. On motivoivaa havaita kehittyvänsä ja nähdä ne muistiinpanoista, tavoitteesta riippumatta.

GymXcel tukee juuri näitä tarpeita - tarjoten monipuoliset työkalut harjoittelusi ja myös ravitsemuksesi tarkasteluun - KAIKKI samassa.

Monikäyttöinen, kattava ja mielenkiintoinen

Yksi työkalu kaikkiin tarpeisiisi lihaskuntoharjoittelussa ja ravitsemuksessa

Tutustu harjoitteluun ja syvennä tietämystäsi

Harjoitteluun tutustuminen

Varsinkin alussa laitteet ja harjoitusliikkeet nimineen ovat outoja. GymXcel sisältää harjoitteluoppaan, joka yhtäältä tutustuttaa sinut lajiin, mutta myös terminologiaan. Lisäksi GymXcelissa on laaja harjoitusliikekirjasto, jossa on kuvat harjoitusliikkeistä, kuvaus niiden vaikutuksesta ja miten ne tehdään. Osa harjoitusliikkeistä sisältää myös suoritusvideon.

Tiedon syventäminen

Oppaaseen on kerätty yleisesti tunnustettua tietoa ja osaamista lihaskuntoharjoittelusta - perustietoa, jonka harjoittelija saattaa unohtaa tai ei tiedä, esimerkiksi yliharjoittelun merkityksen ja ravitsemuksen puutteiden vaikutuksen harjoittelutuloksiin. Kova treeni ei riitä yksinomaan.

Opi harjoitteluliikkeet

Lisää suunnitelmallisuutta ja ohjausta

Harjoittelun ja ravitsemuksen suunnittelu

Tulosten saavuttamiselle oleellista on suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus. GymXcel sisältää henkilökohtaisen harjoitusohjelmakirjaston, johon voit kopioida ohjelmia GymXcelin yhteisestä kirjastosta, mutta myös itse tuottaa niitä tai vaikka antaa personal trainerisi tehdä niitä sinulle. Voit luokitella, nimetä ja muokata harjoitusohjelmia, ja mikä parasta, suoraan hyödyntää niitä myös harjoitusmuistioiden pohjana eli säästyt kirjoitusvaivalta. Vastaavasti myös ravintosuunnitelmat ja kirjastot ovat käytössäsi.

Kerääntyneen tiedot hyödyntäminen

Kun säilytät aikaisemmat harjoitusohjelmasi, voit uudelleenhyödyntää niitä myöhemmin tai selata ja vertailla harjoitusohjelmiesi tai ravitsemussuunnitelmiesi muuttumista ajan myötä sekä arvioida niiden tuloksellisuutta ja mukauttamista.

Harjoitusohjelmat suunnitelmallisuuteen

Säästä vaivaasi treenimuistioiden kirjaamisessa

Uudelleenkäytettävyys ja pikatoiminnot

Voit kopioida harjoitusohjelmia joko uuden harjoitusohjelman tai suoraan harjoitusmuistion pohjaksi. Voit myös kopioida aikaisemman harjoitusmuistion seuraavan treenin muistion pohjaksi. Voit esitäyttää harjoitusmuistiosi nopeasti pikatoiminnolla, joka etsii aikaisemmista muistiinpanoista kyseiselle harjoitukselle käyttämiäsi painoja.

Helppokäyttöisyys

Toiminnot on pyritty muokkaamaan sellaisiksi, että ne ovat selkeitä ja helppoja ymmärtää. Harjoitusohjelmien ja harjoitusmuistioiden toiminnot ovat yhteneväisiä logiikaltaan ravintosuunnitelmien ja- muistioiden kanssa.

Käytön helppous

Seuraa harjoittelusi ja ravitsemuksesi tuloksellisuutta

Harjoittelun hallinta

Kun tallennat harjoitusmuistiosi ja/tai ravitsemusmuistiosi GymXceliin, harjoitus- ja ravitsemushistorian seuranta ja läpileikkaukset ovat helppoja tarjolla olevilla selailutoiminnoilla. Pelkällä harjoitusvihkolla tämä on lähes mahdoton ilman suurta vaivannäköä ja erillisiä työkaluja.

Harjoittelun ja ravitsemuksen tilastointi

Muistioiden tallentaminen tuottaa sinulle samalla mielenkiintoisia tilastoja harjoittelustasi ja ravitsemuksestasi - sinulle jää niiden selailu. Kaikki eivät välttämättä ole tarpeellisia harjoittelu- tai ravitsemustavoitteesi kannalta, joten voit itse myös valita ja rajata selattavat tilastot. Vastaavia laskennallisia arvoja et tavallisesta harjoitusvihkostasi saa irti muutoin kun kovalla työllä. Nyt saat ne sivutuotteena.

Kehittymisen seuranta

Hyödynnä mittaristo harjoittelun ohjauksessa

Mittaristo

Kokeneet harjoittelijat tuntevat kehonsa ja tietävät milloin, miten ja kuinka paljon kannattaa harjoitella - ja milloin taas on levon vuoro. Mutta useammilla pitkäänkin harjoitelleilla on ongelmia hahmottaa harjoittelun määrää, tiheyttä ja harjoittelun tasapainoa. GymXcel sisältää mittariston, joka auttaa hahmottamaan lihaksien treenaustilaa, harjoittelun trendejä ja tuloksellisuutta. Voit säätää mittariston kokoonpanoa tavoitteittesi ja tarpeittesi mukaan.

Analyysit

Myös kokeneet harjoittelijat löytävät GymXcelin työkaluvalikoimista omia tavoitteita tukevia toiminnallisuuksia. Monipuoliset analyysit harjoittelusta antavat uudenlaisia näkökulmia harjoitteluun ja täydentää kokonaisvaltaista tarkastelua erilaisten harjoittelujaksojen välillä ja niiden yli. Voit esimerkiksi tarkastellla harjoittelun kohdistuvuutta ja tasapainoisuutta. Tilastot ja analyysit auttavat myös valmentajia ohjaamaan harjoittelijoita tehokkaammin.

Harjoittelun kokonaisvaltainen tarkastelu

GymXcel antaa harjoittelustasi kokonaisvaltaisen kuvan. Sen tarjoamat työkalut tukevat niin aloittelijaa kuin ammattilaista - se mukautuu tarpeisiisi.

Lihaskuormitus

Varmista motivaatiosi ja jatkuvuus

Omien tulosten ja tekemisen näkeminen inspiroi!

Kun tallennat harjoittelusi GymXceliin, näet myös automaattisesti kehittymisesi. Voit myös ylläpitää omia ennätysmerkintöjäsi, mittojasi, kehittymiskuviasi ja omaa blogia täydentämään kokonaiskuvaa edistymisestäsi. Ja mitä enemmän tietoa ajan myötä kerääntyy, sitä mielenkiintoisemmaksi tietojen selailu jälkeenpäinkin käy!

Harjoittelun jatkuvuus

Kehitätpä sitten lihaksistoasi tai muokkaat kehoasi kiinteämmäksi, jatkuvuus on kaiken ydin. GymXcel tuo harjoitteluun jatkuvuutta siten, että näet tavoitteesi ja tekemäsi työn. GymXcel antaa käyttöösi harjoitusliikekirjaston, oppaan ja harjoitusohjelmakirjaston kautta ideoita harjoittelun vaihtelemiseksi. Myös käyttäjäyhteisön tuki lisää mielenkiintoa ja uusia näkemyksiä.

Inspiraatio

Aina käytettävissäsi

Mobiilituki

GymXcel toimii selainpohjaisena ja tukee erilaisia laitteita. Siten, jos omistat älypuhelimen selaimella, GymXcel on aina mukanasi.

Ei häviä, ei suttaannu, ei rypisty

Harjoitusmuistiinpanot vihkoon ottavat välillä kylkeensä harjoittelun lomassa. GymXceliin tallennettuna näin ei käy. Mutta jos edelleen haluat itsellesi vihkoa vastaavan paperiversion, voit tulostaa harjoitus- ja ravitsemusmuistiot tiedostoon ja/tai paperille, joten voit edelleenkin selailla harjoitteluasi perinteiselläkin tavalla halutessasi. Voit luottaa GymXceliin, pidämme tietosi tallessa.

Mobiilituki

Valmentajan tuki

Yhteistyön syventäminen

Kun harjoittelu- ja ravitsemustiedot tallennetaan GymXceliin, voit halutessasi jakaa ne personal trainerin tai muun valmentajasi kanssa. Teillä on yhteinen paikka tietojen selailuun, täydentämiseen, tarkastelemiseen, suunnitteluun ja kommentointiin. Ei sähköpostia, taulukkolaskentaohjelmia, tiedostoja, erillisiä viestintävälineitä. Kaikki samassa. Milloin vain ja missä vain.

Valmentajan tuki
Photo Credits
Image courtesy of patrisyu at FreeDigitalPhotos.net
Kiinnostaako? Rekisteröidy ja aloita HETI »

GymXcel pikalinkit