Tämän sivuston selaaminen ja kaikkien toiminnallisuuksien käyttö edellyttää Javscriptin sallimista selaimessa. Liittyminen

Miten edetä?

Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa

Jäsenyys

Napsauta alta vaiheita nähdäksesi kuvauksen etenemisestä.

Rekisteröidy palveluun. Et sitoudu mihinkään, voit lopettaa milloin vain, et maksa käytöstä (miksi, lue alta lisää). Tarvitset sähköpostin tunnuksesi vahvistamiseksi, sen jälkeen olet valmis aloittamaan. Asennuksia ei tarvita, vaan kirjaudut selaimella palveluun työasemaltasi, tabletiltasi tai mobiililaitteeltasi. Saat ilmaisen käyttöoikeuden. Jos olet kiinnostunut Personal Trainer -oikeuksista, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Voit tutustua rauhassa GymXcelin sisältöön ja toimintoihin ennen lopullista päätöstäsi. GymXcel on varsin helppokäyttöinen ja kokeilemalla tai muutaman lyhyen videon avulla opit nopeasti myös niksit tehokkaalle päivittäiselle käytölle. Jos olet pitänyt aikaisemmiin harjoituspäiväkirjaa, syötä muutamia edellisiä harjoituskertoja ja sinulle avautuu nopeasti uusi ulottuvuus harjoitteluusi GymXcelin analyysien ja tilastojen kautta.
Muuta asetukset vastaamaan tavoitteitasi. Tallenna harjoittelusi ja/tai käyttämäsi ravinto harjoitus- ja ravintomuistioihin. GymXcel toimii hyvin mobiililaitteessa, joten sen käyttö onnistuu myös harjoitellessa. Lisäksi voit selata aikaisempia harjoitusmuistioitasi ja käyttämiäsi painoja helposti. Tutustu myös pikatäyttöön, sillä se säästää vaivaasi. Voit analysoida tallentamiasi tietoja GymXcelin tuottamien kuvaajien, tilastojen ja tulkintojen kautta, joiden merkitys avataan sinulle. Kootusta tiedosta GymXcel muodostaa mittariston, joka tiivistetysti näyttää harjoittelusi tilan ja kehittymisesi. GymXcel pitää puolestasi kirjaa ennätyksistä ja voit itse täydentää omat ennätyksesi haluamistasi tuloksista.
Treenien välissä voit suunnitella harjoitusohjelmiasi ja tallentaa ne käytettäväksi treenisipäiväkirjasi pohjana. Saman voit tehdä ravitsemuksesi osalta. Voit hyödyntää GymXcelin harjoitusohjelma- ja ravintosuunnitelmakirjastoa löytääksesi valmiita treeniohjelmia tai ideoidaksesi uusia. Tai anna personal trainerin tai valmentajan tehdä ne puolestasi. Jos haluat, voit pitää henkilökohtaista blogia harjoittelustasi.
Jaa halutessasi harjoituskokemuksesi ja osaamisesi blogin kautta. Voit myös näyttää kehittymisesi muille julkaisemalla kuvasarjoja. Voit myös osallistua muiden blogikirjoituksiin kommentoimalla niitä.

GymXceliin liittyminen on varsin mutkatonta. Käytät palvelua milloin haluat, voit lopettaa milloin tahansa ja ottaa kopiot muistioistasi mukaasi. Seuraavassa tärkeimmät liittymiseen, lopettamiseen ja palvelun vastuisiin kuuluvat pääkohdat.

Liittyminen

Rekisteröitymällä saat henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan (muodostaen ”käyttäjätilin”), jolla pääset kirjautumaan palveluun ja saat väliaikaisen maksuttoman jäsenyyden. Käyttäjätiliä käytetään käyttäjän tunnistamiseen, tietojen tallentamiseen ja suojaamiseen.

Kun olet rekisteröitynyt:

  • voit tallentaa oman harjoittelijaprofiilisi, jolloin saat sinulle sopivat harjoitusohjelmat, liikevalikoiman ja mittaristot
  • saat käyttöösi henkilökohtaisen tallennustilan
  • voit tallentaa omat harjoitusohjelmasi, harjoitusmuistiot ja näet kehittymisesi
  • saat vapaaseen käyttöösi GymXcelin harjoitusohjelma- ja ravitsemuskirjastot
  • saat käyttöösi GymXcelin lihaskunto-oppaan ja harjoitusliikekirjaston
  • kerääntyvän tiedot perusteella näet mielenkiintoisia analyysejä ja tilastoja harjoittelustasi
  • voit osallistua GymXcelin muodostaman yhteisön toimintaan

Lopettaminen ja tietojen säilyttäminen

Voit lopettaa palvelun käytön milloin tahansa. Voit kirjautua myöhemmin uudelleen ja jatkaa käyttöä. Mikäli tunnusta ei ole käytetty viimeisen 6 kuukauden aikana, kaikki tallentamasi tiedot saatetaan poistaa lopullisesti eikä niitä enää palauteta. Voit myös pyytää tietojesi poistamista sovelluksen sisäisen Viestit-toiminnon kautta (jolloin tiedetään, että kirjautuneena ollessasi omistat ko. tunnuksen).

Tietoturva

Käyttäjästä tallennetaan asetuksiin määriteltävät yhteystiedot (vapaaehtoisia!) ja käyttäjäkohtaiset valinnat. Yhteystiedot ovat suojattuja eikä niitä näytetä muille kuin käyttäjän valitsemille henkilöille (personal trainerit, valmentajat). GymXcel-palvelun ylläpitäjä näkee käyttäjien kaikki tiedot käyttäjärekisterin kautta. Käyttäjien harjoitus- ja ravitsemustiedot ovat henkilökohtaisia, ellei käyttäjä niitä itse julkaise, samoin blogikirjoitukset ja kehittymiskuvat.

Koska palvelu on ilmainen, mitään maksutietoja ei tallenneta GymXcel-palveluun.

Miksi ilmainen?

Palvelu kehitettiin alunperin harrastuspohjalta ja sellaiseksi se jäi. Koska käyttäjiltä ei kerätä veloitusta käytöstä, käyttäjien ei tarvitse tallentaa itsestään tarkkoja yhteystietoja. Mitään maksamiseen tai pankkiyhteyksiin viittaavia tietoja ei kerätä eikä tallenneta. Onko tarkoitus muuttaa palvelu joskus maksulliseksi? Ei näillä näkymin.

Koska palvelu on ilmainen, palvelun ylläpitäjä ei siten myöskään takaa palvelun jatkuvuutta ikuisesti, mikäli sen ylläpitokustannukset nousevat liian korkeiksi tai palvelusta aiheutuu harmia jollekin osapuolelle. Käyttö siis omalla vastuulla ja oman harkinnan mukaan.

Vastuuvapaus

Käyttäjä on jäsenyydellään hyväksynyt käyttöehdot, mitkä rajaavat palvelun ja palveluntuottajan vastuita. Käyttäjä on itse vastuussa riittävän lihaskuntoharjoitteluun liittyvän opastuksen, konsultoinnin tai lääkärinlausuntojen hankkimisesta ja päätöksesta hyödyntää GymXcelin ohjeita. Myös valmentajat, jotka hyödyntävät GymXcel-palvelua itse tai valmennettavillensa, ovat itse vastuussa GymXcel-palvelun hyödyntämisestä ja kaikista siitä aiheutuneista seurauksista.

Palvelun jatkuvuutta, kehitystyötä tai virheettömyyttä ei taata. Mikäli palvelu lakkautetaan, siitä ilmoitetaan sivustolla etukäteen, mutta ei käyttäjäkohtaisesti. Käyttäjille aiheutuvasta vaivasta, menetyksistä tai muusta ei palvelun ylläpitäjä palvelun ilmaisesta luonteestaan johtuen vastaa, käyttäjät hyväksyvät tämän palvelun käyttöön ottaessaan.

Käyttöehdot

Lue täydelliset käyttöehdot, jotka on hyväksyttävä palveluun rekisteröitymisen yhteydessä.

Photo Credits
Image courtesy of David Castillo Dominici at FreeDigitalPhotos.net

GymXcel pikalinkit