Tämän sivuston selaaminen ja kaikkien toiminnallisuuksien käyttö edellyttää Javscriptin sallimista selaimessa. Palvelukuvaus

GymXcel on lihaskuntoharjoittelijoille ja valmentajille suunnattu ilmainen palvelu, joka tukee harjoittelua kokonaisvaltaisesti ja auttaa asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Parhaiten palvelu soveltuu lihaskuntoharjoittelijoille, jotka haluavat tallentaa tietoa harjoittelustaan (nähdä hieman vaivaa) ja ovat kiinnostuneita tavoitteiden toteutumisesta pitkällä aikavälillä, sillä tulokset eivät tule muutamalla haroituskerralla.

Harjoitusohjelmia ja ravintosuunnitelmia
Harjoittelutietoutta
Mittareita ja ohjaavia työkaluja edistymisen ja tarpeiden mukaan
Soveltuu aloittelijoista ammattilaisiin

Palvelun osa-alueita

GymXcel on erittäin kattava


Harjoittelu- ja ravintomuistiot

Automatisoitu analysointi

Kehittymisen seuranta

Harjoittelun ohjaus

Ennätysseuranta

Suunnittelu

Harjoittelu- ja ravintotietous

Valmentaja-valmennettava -suhde

Yhteisö

Tietoa GymXcelista
Lähtökohdat

GymXcel syntyi käytännön tarpeesta - haluttiin luoda sovellus, joka tukee käytännöllisesti ja kattavasti mielenkiintoista harrastusta. Sovelluksen tulee olla helppo ja nopea käyttää, jotta se pystyisi kilpailemaan perinteisen paperivihkon käytännöllisyyden kanssa. Sovelluksen tulee myös antaa lisäarvoa käyttäjälle eli se ei saa olla pelkkä vaihtoehto paperimuistiinpanoille.

Ydin

Ytimessä on laaja tietokanta ja heuristinen asiantuntijasäännöstö, joka analysoi harjoittelu- ja ravintomuistioita sekä tukee ja motivoi harjoittelijaa tavoitteissaan. Haasteena on puristaa harjoitus- ja ravintomuistioista irti mahdollisimman paljon.

Lisäarvo

Lihaskuntoharjoittelun tärkeimpiä osa-alueita ovat jatkuvuus ja säännöllisyys muiden peruspilareiden - eli harjoittelun, ravinnon ja levon - lisäksi. GymXcel pyrkii luomaan käyttäjälleen mielenkiintoisen ympäristön, joka inspiroi progressiiviseen harjoitteluun, jatkuvuuteen ja kehittymiseen. Se tukee kokonaisvaltaisesti harjoittelun ja ravinnon suunnittelua, niiden ohjausta ja tiedontarvetta. GymXceliin on pyritty keräämään pähkinänkuoressa tietoa lihaskuntoharjoittelusta ja ravinnosta pitäen silmällä kaikkien tarpeita.

Palvelulle asetettuja tavoitteita

GymXcel on suunniteltu kuntosaliharrastajan näkökulmaa ja tavoitteita tukien


kuntosaliharrastaja

Sujuva käyttää

Tiedon lisääminen ja tallentaminen on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi minimoiden toimenpideaskelia.

Antaa lisäarvoa

Tallentamalla harjoitus- ja ravintotiedot, palautetta saa heti. Jo muutaman kerran jälkeen näkee laajan valikoiman mielenkiintoista lisätietoa.

Koukuttava

Jatkuvuus on kaikki kaikessa lihaskuntoharjoittelussa. Mitä pitempään tallentaa harjoittelutietoa, sitä mielenkiintoisemmaksi analyysit tulevat.

Personoitava

Harjoittelun tavoitteet vaikuttavat mikä on oleellista tietoa. GymXcel valitsee sopivat mittaristot ja tarjoaa tietosisältöä sen mukaisesti, mikä käyttäjälle voisi olla sopivinta. Myös itse voi valita toimintoja.

Missä ja milloin tahansa

Toisin kuin paperimuistiot, palvelu kulkee mukana mobiililaitteella, tosin mikä tahansa selain riittää. Tietoja voi siten tallentaa ja selata missä ja milloin haluaa.

Monipuolinen

Saman ohjelmiston tulee kattaa kaikki harjoittelun osa-alueet. Käyttäjä valitsee itse tarvitseeko hän kaikkia toimintoja vai ei.

Palvelu ei ole terveydentilaa tai harjoitteluedellytyksiä diagnosoiva eikä se korvaa ammattiapua harjoitteluun perehdyttäessä tai oikeaa rasitustasoa arvioitaessa. Tarvittaessa käyttäjän tulee konsultoida lääkäriään, jotta lähtökohdat harjoittelulle ovat turvalliset.

Rekisteröidy ja käytä maksutta

REKISTERÖIDY

Photo Credits
Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net

GymXcel pikalinkit